Je bent hier:

Als een boek bijna uitkomt...

Nieuw in 2024: Als een boek bijna uitkomt…

Het leuke van de start van een nieuw jaar is dat je vooruit kunt kijken naar wat er allemaal aan gaat komen! Boeken waaraan we al maanden werken, soms al jaren, zijn volop in productie. Alleen wij weten er nog maar van: de schrijver, de tekenaar en de uitgeverij. Het voelt als zoiets heerlijks: het moment vóórdat je de nieuwe boeken mag aankondigen. Hopelijk maak ik je blij en heb je net zoveel zin in de nieuwe boeken als wij!

Voor schrijvers die een eigen boek willen uitgeven:

Aan onze culturele boekenserie voegen we een bijzondere titel toe: ‘Zo word je een (zelf)uitgever’. Hoor jij bij de mensen die een boek willen publiceren? Dan is dit iets voor jou! ‘Zo word je een zelfuitgever’ leert hoe je een eigen boek kunt uitbrengen en meer. Het vertelt hoe je bekendheid creëert voor je werk en het gaat in op de verkoop en verspreiding van jouw boek.
Let op: dit boek komt alléén online te koop!

Zo word je een zelfuitgever is een boek dat je leert om je eigen boek uit te geven. Publiceer je eigen verhaal.

Voor leerkrachten die willen schrijven: Nederlands voor de grap

Aan onze serie ‘Schrijven met de klas’ voegen we een bijzondere titel toe: Nederlands voor de grap. Let op, dit is echt voor gevorderden en leerlingen met taalgevoel! Denk aan: lyceum, bovenbouw, hbo en/of volwassenen met interesse in schrijven. Kijk met plezier naar de taalvaardigheid van onze Nederlandse cabaretiers en voer de bijbehorende schrijfopdracht uit!

Let op: dit boek komt alléén online te koop!

Hoe voel jij je? Pompom en het gevoelenswiel!

Dit is een bijzondere aankondiging! Na onze multimediale serie Plaza Patatta, waarvan de activiteiten voor leesplezier zijn ondergebracht bij Stichting Leesplezier, komen we nu met een nieuwe serie: ‘Pompom en het gevoelenswiel’. Achter de schermen wordt er hard aan gewerkt, zowel door schrijfster/uitgeefster Nanda Roep als door film-en tekenstudio Silly Productions. We zijn nú al erg trots en jij bent hiermee straks hopelijk erg blij!

Het kan zijn dat ook deze serie alleen online wordt verkocht – we spelen nog met die gedachte.

Een Uitnodiging om Ons te Volgen

Bezoek onze website voor meer informatie over onze publicaties en auteurs. Volg ons ook op sociale media om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en updates van Uitgeverij Nanda.

 

Droom je ervan om je eigen boek op de markt te brengen? Neem contact op met Uitgeverij Adnan. Wie weet wordt jouw verhaal het volgende grote succes in de Nederlandse literatuur. Tot gauw!

 

Liefs,
Nanda Roep

 

Wat uitgeverij Adnan doet voor organisaties: link
Wat uitgeverij Adnan doet voor particulieren: link