Je bent hier:

Publiceer jezelf #1.1: Jij & je boek

Zo produceer je je boek, deel #1.1

Jij & je boek

Welkom bij de eerste workshop, die is gekoppeld aan mijn boek ‘Publiceer jezelf’.

In deze moderne tijden is het steeds gemakkelijker, goedkoper en ook leuker geworden om een mooie uitgave te maken van jouw verhaal. Dat kan van alles zijn: de weergave van een lezing, jouw familiegeschiedenis, een reisverhaal, een thriller, een kinderboek, een romantische komedie, een uiteenzetting over de opzet van een nieuw schoolsysteem, je scriptie, de vertelling van een persoonlijke ervaring, interviews met mensen die je bewondert of liefhebt of beide, ideeën over politiek, filosofische beschouwingen, de geschiedenis van het bedrijf waar je werkt of zelfs een beschrijving van het product dat je verkoopt. Alles kan in een boek en boeken zijn voor alle ideeën een geschikt medium.

Als er één manier bestond waarop je een boek kon publiceren, was het allemaal snel duidelijk. Maar helaas behoeft het uitbrengen van een kookboek een andere expertise dan het publiceren van een jeugdboek. De papiersoorten zijn anders, dus meteen ook de drukkosten en je krijgt te maken met een andere afzetmarkt.

Daarnaast zijn er nog de hobby-zelfuitgevers die gewoon een boek voor familiekring willen maken en die zich dus helemaal niet op de markt willen begeven. Ook voor hen heb ik met ‘Publiceer jezelf!’ een handig hulpboek willen schrijven.

Download hier gratis de complete workshop. Deel 1: Zo produceer je je boek

Deze blog is onderdeel van een serie ‘Publiceer jezelf’

Lees ook de blogserie ‘Publiceer jezelf’

Bij het gelijknamige boek

Deel #1: Zo maak je je boek
1.1 Jij en je boek
1.2 De kosten
1.3 De schrijver
1.4 Redactie en correctie
1.5 Vormgeving binnenwerk
1.6 Vormgeving omslag
1.7 Drukwerk

Deel #2: Zo promoot je je boek
Deel #3: Zo verkoop je je boek

 

Leer in één avond hoe je zelf je eigen boek kunt uitgeven!

 

In één avond word je je eigen uitgever

Een boek uitgeven, kun je zo duur en zo goedkoop maken als je zelf wilt. In mijn boek ‘Publiceer jezelf’ lees je in één avond precies wat je moet doen, zodat je de keuzes kunt maken die perfect bij jou passen. Je bestelt het hier. Zoek je een uitgever voor je boek? Dat is niet langer nodig, die heb je al gevonden.