Je bent hier:

In opdracht – Uitgeverij Adnan

Een eigen boek publiceren

Uitgeverij Nanda produceert onder het imprint Uitgeverij Adnan graag boeken in opdracht. Dit doen we voor zowel bedrijven en organisaties als particulieren. Enkele van onze opdrachtgevers zie je hier. (Meer informatie volgt onder de logo’s.)

Voor bedrijven en particulieren

Uitgeverij Adnan is speciaal voor JOU opgericht. Wij zorgen ervoor dat jouw teksten een mooi boek worden. (Adnan is het omgekeerde van Nanda. Het is een Arabische naam, en betekent ‘eer’, ‘geluk’ en ‘lot’.)
Wij verzorgen coaching en vormgeving, plus de landelijke verspreiding. Als het nodig is, zorgen we voor een goede redacteur en illustrator. Ons creatieve netwerk is erg groot! We regelen de beste en goedkoopste drukker, die het boek maakt zoals jij het wilt.

Samenwerken staat voorop

Iedere schrijver heeft eigen wensen, daarom gaat alles in nauw overleg – dat is het GROTE voordeel van zelfuitgeven: je wensen worden zo goed mogelijk vormgegeven.
In het boek ‘Publiceer jezelf!‘ kun je zien welke stappen de selfpublisher allemaal moet nemen. Kun je het zelf aan? Dan is dat natuurlijk geweldig.

Misschien heb je geen tijd om zelf te leren hoe je een boek moet produceren. In dat geval ben ik je keuze. Samen zorgen we voor het beste resultaat.

Ik heb ervaring met boeken voor zowel volwassenen als kinderen, in meerdere soorten en genres. Offset drukwerk, of Printing on Demand. Wat voor jou het beste en meest betaalbaar is.