Je bent hier:

In opdracht

Een creatief project voor jou

Boeken maken is het leukste wat er is. Nanda Roep zet haar ervaring graag in voor jouw boek! Heb je een creatief project en geen tijd om de boekproductie te begeleiden? Neem contact met mij op voor een offerte!

Uitgeverij Nanda zorgt ervoor dat jouw teksten in een mooie boekpublicatie terecht komen. Wij verzorgen redactie en vormgeving en als het nodig is, zorgen we voor een goede tekenaar. We regelen de beste en goedkoopste drukker en als je wilt, zorgen we ervoor dat jouw boek landelijk te koop is.

Samenwerken staat voorop

Iedere schrijver heeft eigen wensen, daarom gaat alles in nauw overleg. In het boek ‘publiceer jezelf’ kun je zien welke stappen de selfpublisher allemaal moet nemen. Kun je het zelf aan? Dan is dat natuurlijk geweldig.

Maar misschien ben je te druk en heb je geen tijd om te leren hoe je een boek moet produceren. Het maakt niet uit wat de reden is, samen zorgen we voor het beste resultaat.

Het boek als basis voor film, muziek, en véél meer!

Een boek is een fantastisch product in een multimediaal project. Boeken ondersteunen exposities, lesprojecten, onderwijs, theater- en kunstprojecten. Werk je aan een multimediaal project? Neem dan gauw contact op!

Uitgeverij Nanda helpt je om overzicht te creëren en laat je zien welke materialen dubbel inzetbaar zijn. Bovendien is er een groot netwerk van creatieven waardoor alles mogelijk wordt!

We hebben ervaring met boeken voor zowel volwassenen als kinderen, in meerdere soorten en genres. Denk aan kookboeken, fotoboeken, fictie en non fictie.

Deze creatieven en bedrijven gingen je voor:

  • Bakkerijmuseum In de Gecroonde Duyvekater
  • Gemeente Apeldoorn: ‘Lang geleden in Apeldoorn’
  • Stijn van der Loo: Stijn en de liefde

Uitgeverij Adnan:

  • Aart van den Dool: Liefde en de samenleving

Ook voor particulieren!

Voor particulieren en families die een professioneel boek willen in een kleine oplage, is die mogelijkheid er. Uitgeverij Nanda richt in 2020 haar broertje ‘Adnan’ op. (Betekenis: ‘De eeuwige’ en ‘geluk’.) Hier kun je terecht als je alle tekst klaar hebt en jouw boek er vooral professioneel uit moet zien. Ook uitgeverij Adnan zorgt voor landelijke verspreiding. Deze uitgeverij is ook toegankelijk voor niet-multimediale projecten. Mail ons als dit iets voor je is!

Lang geleden in Apeldoorn

17.95

Titel: Lang geleden in Apeldoorn

Ondertitel: De geschiedenis van Apeldoorn in 10 (voorlees)verhalen

Auteur: Nanda Roep

Illustrator: Hélène Jorna

ISBN: 9789490983895

Prijs: € 17,95

Kracht

18.75

Titel: Kracht

Auteur: Marc de Hond

ISBN: 9789490983888

Prijs: € 18,75

Liefde en de samenleving

18.00

Titel: Liefde en de samenleving

Auteur: Aart van den Dool

Uitgeverij: Adnan

ISBN: 9789490983864

Prijs: € 18,00

NUR: religieuze poëzie

In de Gecroonde Duyvekater

16.95

Titel: In de Gecroonde Duyvekater

Ondertitel: oud-Hollandse bakrecepten

Auteurs: Marissia Koster en Marga Suidema

Aantal pagina’s: 104

ISBN: 9789490983857

Hard cover