Workshops Uitgeverij Nanda

Maak je eigen project!

Zoals je inmiddels weet, is Uitgeverij Nanda erop gericht om mensen te helpen bij hun creatieve projecten. Je kunt ons inhuren voor het begeleiden van zowel je multimediale project als je boekproductie, maar we begrijpen het ook als je eerst wilt kijken hoe ver je zelf komt. Speciaal hiervoor hebben we enkele workshops – dat wil zeggen: op dit moment is het er één, maar in de toekomst zal er meer volgen!

Leer hoe je zelf je eigen boek kunt uitgeven!

Publiceer je eigen boek!

Deze eerste workshop gaat over het publiceren van je eigen boek. Een eigen boek uitbrengen, wie wil dat niet? Het is heerlijk om je eigen boek in handen te hebben! In het boek ‘Publiceer jezelf!’ vertelt schrijfster en uitgeefster Nanda Roep je precies wat je hiervoor moet doen, en via deze website kun je er alvast mee beginnen.

Om te beginnen maak je een account aan op mijn.nandaroep.nl. Dat kun je hier doen:

Iedere schrijver is anders

De workshop is onderverdeeld in 3 blokken, te weten:

  • Produceer je boek
  • Promoot je boek
  • Verkoop je boek

Voor iedere schrijver is het anders. Een kinderboek ziet er totaal anders uit dan een kookboek en dat is weer onvergelijkbaar met een wetenschappelijk boek. In het eerste deel, ‘produceer je boek’, krijg je inzicht in wat jij nodig hebt. Op het werkblad dat je gratis kunt downloaden, vul je in hoeveel het allemaal gaat kosten.

Maak je boek bekend

Het tweede deel, ‘promoot je boek’, gaat in op manieren waarop jij jouw boek het beste bekendheid kunt geven. Ook dit is voor iedereen anders. Iedere schrijver heeft een ander netwerk, een andere manier van doen, andere uitingen om zich prettig bij te voelen, en een andere doelgroep. In het werkblad dat je gratis kunt downloaden, krijg je inzicht in welke aanpak voor jou het beste zal zijn.

Denk aan je lezers

Het derde deel, ‘verkoop je boek’, gaat niet alleen over de vraag óf je wilt verkopen. Misschien is jouw boek alleen bestemd voor de familiekring, of een andere besloten groep? Ook dan kun je je boek produceren. Als je aan kopende klanten denkt, is het belangrijk dat jouw boek inderdaad ook kan worden gekocht – lokaal of landelijk, het kan allemaal. Hoe je daarvoor kunt zorgen, behandelen we in het slotdeel van de workshop.

Maar hier gratis je account aan en begin nog vandaag!