Je bent hier:

Nieuw boekenseizoen!

groei gaat ongemerkt

Nieuwe avonturen

Hallo daar, lieve lezers!

Terwijl we de zomer achter ons laten, verwelkom ik je met open armen in een seizoen vol beloftes en nieuwe avonturen. Het is altijd even wennen om weer aan de slag te gaan, maar oh, wat hebben we iets bijzonders voor je in petto!

Laat ik meteen met de deur in huis vallen. (Tromgeroffel.) Alsjeblieft: het boek ‘Zo maak je een kinderboek’ staat op het punt om je te betoveren! Of je nu een aspirant-schrijver bent of gewoon nieuwsgierig naar het creatieve proces achter de betoverende kinderverhalen, dit boek biedt je een waardevol inzicht in de kunst van het vertellen voor de kleintjes.

(blog gaat verder onder de foto .)

Dit is een screenshot van hoe de cover wordt opgemaakt.

We breiden uit

Maar dat is nog niet alles! Ik heb mijn denkwijze uitgebreid en de wereld van YouTube ontdekt, om mijn kennis en passie voor het boekenvak met je te delen. Ja, je hoort het goed – mijn YouTube-kanaal heeft een frisse nieuwe look gekregen. Als je nog geen abonnee bent, raad ik je aan om dat te worden, zodat je als eerste op de hoogte bent van de nieuwste video’s, schrijftips en de inzichten die ik voor je in petto heb. Ik zal je laten zien hoe de magie achter de pagina’s tot leven komt, hoe verhalen worden geweven en hoe de wereld van uitgeven in elkaar steekt.

Natuurlijk blijf ik trouw aan mijn wortels – de kracht van het geschreven woord blijft ongeëvenaard. We werken aan uitbreiding van onze collectie fysieke titels, maar geef je de voorkeur aan het moderne gemak van digitale literatuur? Helemaal goed! Onze e-books zijn beschikbaar op talloze platforms, klaar om je mee te nemen op avonturen met slechts een paar klikken. Komend seizoen komen er alleen maar meer mogelijkheden bij!

Tot snel, lieve vrienden, tussen de regels en achter de woorden.

Liefs,
Nanda Roep

Het YouTube-kanaal van Nanda Roep wordt omgevormd tot een kanaal voor alle schrijvers!