Je bent hier:

Eigen boek – een Bijzonder Project bij zorginstelling 's Heeren Loo

Eigen boek – een Bijzonder Project bij zorginstelling ‘s Heeren Loo

Werk je bij een zorginstelling en wil je ook een eigen boek met de groep? Neem contact met ons op!

Bij de knusse uitgeverij van Nanda Roep, bekend als kinderboekenschrijfster maar ook als drijvende kracht achter haar eigen uitgeverij, geloven we in de magie van verhalen. Maar wat, als je eens een stap verder gaat dan alleen het lezen of schrijven van verhalen? Wat als je een hele gemeenschap betrekt bij het creatieproces?

In het hart van zorginstelling ‘s Heeren Loo schuilt een groep bijzondere individuen met een denkniveau vergelijkbaar met dat van een vijfjarig kind. Deze bewoners, met hun unieke perspectieven en hartverwarmende oprechtheid, hebben samen met Nanda een onvergetelijk avontuur beleefd. Ze hebben hun eigen boeken tot leven gebracht!

Het begon allemaal met een eenvoudige vraag: “Waar wil je dat jouw boek over gaat?” De antwoorden waren verrassend, puur en vol fantasie. De vonk van creativiteit werd aangewakkerd. Bij elke brainstormsessie zag je de trots in de ogen groeien. Hun verhalen werden gevormd, hun stemmen gehoord.

(blog gaat verder onder de foto .)

De Magie van Samen Creëren

Maar wat nog ontroerender was? De illustraties. Met heldere kleuren en oprechte emoties brachten zij hun visie tot leven. Voor velen was dit een eerste duik in de wereld van kunst, maar ze zwommen met de gratie van ervaren kunstenaars.

Er waren skeptici. Sommige begeleiders hadden twijfels. Zouden deze bewoners in staat zijn zo’n project te voltooien? Maar zoals altijd heeft de menselijke geest de neiging om grenzen te verleggen en verwachtingen te overtreffen. Een aantal van deze talentvolle bewoners las vol trots hun eigen boeken voor. En dankzij de magie van de moderne technologie kunnen we deze prachtige momenten vastleggen en delen.

We nodigen je uit om deze reis met ons mee te maken. Ontdek de verhalen, bewonder de illustraties en voel de passie en trots van deze bijzondere auteurs. Het is niet alleen een bewijs van wat mogelijk is als we samenwerken, maar ook van de universele kracht van verhalen.

Blijf ons volgen voor meer inspirerende projecten en de magische momenten die ons verbinden. Want bij de uitgeverij van Nanda Roep geloven we dat iedereen een verhaal te vertellen heeft.

Liefs,
Nanda Roep

 

 

Wat uitgeverij Adnan doet voor organisaties: link
Wat uitgeverij Adnan doet voor particulieren: link