Je bent hier:

Plaza Patatta: een verhuizing vol leesplezier!

Nieuwe avonturen voor Plaza Patatta: Een Verhuizing vol Leesplezier!

Ontdek de spannende veranderingen in de wereld van Plaza Patatta, waarbij de extra’s van de kinderboekenserie worden ondergebracht bij Stichting Leesplezier. Lees hoe deze verhuizing ruimte maakt voor de nieuwe serie Pompon, gericht op kleuters en jonge lezers. Uitgeverij Nanda lanceert tevens een nieuwe kinderboekenserie. Veel leesplezier gewenst!

We gaan de vele extra’s verhuizen!

Het is een opwindende tijd voor liefhebbers van kinderboeken, want er staat een grote verandering op het punt te gebeuren in de wereld van Plaza Patatta. De populaire kinderboekenserie zal een nieuwe richting inslaan, waarbij de extra’s ondergebracht worden bij Stichting Leesplezier, een organisatie die leerkrachten, kinderen en ouders ondersteunt. Deze stap zal ervoor zorgen dat nog meer mensen kunnen genieten van de geweldige wereld van Plaza Patatta en tegelijkertijd ruimte creëren voor een nieuwe serie genaamd Pompon, die zich specifiek richt op kleuters en jonge lezers.

Hoewel Plaza Patatta als kinderboekenserie blijft bestaan, zal uitgeverij Nanda ook een gloednieuwe kinderboekenserie lanceren. Door deze beslissing kunnen beide series zich onafhankelijk van elkaar ontwikkelen en een eigen lezerspubliek aanspreken. Het is een slimme zet van de uitgeverij om de focus te verdelen en zo een nog breder scala aan leesplezier te bieden aan jonge boekenwurmen overal ter wereld.

Het onderbrengen van de extra’s van Plaza Patatta bij Stichting Leesplezier is een fantastisch idee. Hierdoor kunnen leerkrachten profiteren van extra bronnen en materialen die hen ondersteunen bij het bevorderen van leesplezier in de klas. Kinderen zullen worden betoverd door de avonturen van Plaza Patatta, terwijl ouders kunnen genieten van de positieve impact van lezen op de ontwikkeling van hun kinderen.

Met de komst van de nieuwe serie Pompon wordt er specifiek ingespeeld op de behoeften van kleuters en jonge lezers. Deze serie zal hen op een gepaste manier introduceren in de wereld van boeken en verhalen. Het is geweldig om te zien hoe uitgeverij Nanda zorgvuldig aandacht besteedt aan verschillende leeftijdsgroepen en hun leesinteresse.

Deze veranderingen beloven een spannende toekomst voor Plaza Patatta en de uitgeverij. Het is een slimme en evenwichtige verdeling van middelen en aandacht, waardoor meer kinderen kunnen genieten van prachtige verhalen en nieuwe werelden kunnen ontdekken. We wensen iedereen betrokken bij deze verandering veel leesplezier toe. Laat de bladzijden omslaan en de verbeelding de vrije loop!

De veranderingen in de wereld van Plaza Patatta beloven een opwindende toekomst voor kinderboekenliefhebbers. Het onderbrengen van de extra’s bij Stichting Leesplezier en de introductie van de serie Pompon bieden meer mogelijkheden voor leesplezier voor leerkrachten, kinderen en ouders. Uitgeverij Nanda toont haar toewijding aan diversiteit in kinderboeken door een geheel nieuwe serie aan te kondigen. Wij wensen iedereen betrokken bij deze veranderingen veel leesplezier en laten de verbeelding de vrije loop gaan in de prachtige wereld van kinderboeken.

 

 

 

Volg Stichting Leesplezier ook op socials!