Je bent hier:

Leuke boeken voor zomer 2024

Zonnig boek voor zomerlezen

Op vakantie is er eindelijk tijd om een lekker boek te lezen! Wat is nou zo’n fijn boek voor de zomer? Hoe kies je het exemplaar voor zomerlezen? Wat mij betreft hoeft dat niet moeilijk te zijn. Je kunt een fysiek boek kopen of lenen, en je kunt een digitaal boek kopen of streamen. Dit zijn mijn keuzes!

Zomers boek voor vrouwen

Er moet natuurlijk geen onderscheid zijn, maar het is wel lekker als je je kunt spiegelen aan de hoofdpersoon. Ben je een boekenwurm en houd je van het boekenvak? Dan raad ik je ‘Het hoogste woord’ aan. Hierin kun je meebeleven hoe hard het eraan toe kan gaan, terwijl je meeleeft met uitgeefster Liesbeth die het hoofd boven water moet zien te houden nu de liefde uit haar leven is.

Kijk hier voor meer zonnige feelgood romans van Nanda Roep.
(Blog gaat verder onder de foto.)

Leuk boek voor de zomer, feelgood, lekker lezen.Zomers boek voor mannen

Opnieuw zou er geen onderscheid moeten zijn tussen mannen en vrouwen, maar we horen geregeld dat mannen die nóóit een boek hebben gelezen, erg genieten van ‘Pluk van de Slettenflat’, van Silvester Zwaneveld. Een snelle en gemeen verrassende roman die je gemakkelijk uitleest.

Kijk hier voor meer boeken van Silvester Zwaneveld.

(Blog gaat verder onder de foto.)

Cabaretier Silvester Zwaneveld schreef grappige boeken voor mannen, vrouwen en kinderen, kleuters.

Boeken om in de zomer bij te leren

Wil je de rust van de zomerperiode gebruiken om nieuwe talenten aan te boren, of bestaand talent te versterken? We hebben zo’n leuke serie non-fictie voor startende artiesten en kunstenaars.

Ben je een schrijver en wil je een eigen boek uitgeven?  Download dan hier mijn basisgids voor de eerste vragen over zelf uitgeven. Alsjeblieft. Voor jou.

Zomers kinderboek voor 9 en 10 jaar

Voor kinderen is het sowieso belangrijk en leuk om te lezen in de zomer. Zoek je leeshulp? Kijk dan bij de workshops op deze website! Voor kinderen van 9 en 10 jaar is de serie Plaza Patatta van Nanda Roep een regelrechte aanrader. De boeken zijn spannend en grappig en niet al te dik. Al twintig jaar met plezier gelezen!

Kijk hier voor leuke kinderboeken voor 9 en 10 jaar.

Leuke kinderboeken voor de zomer en zomerlezen. Groep 5 en 6, 9 en 10 jaar.

Hoe is het intussen met mij persoonlijk? Los van het feit dat ik nog altijd erg gepassioneerd ben voor mijn projecten, zo veel dat mijn sociaal bestaan er weleens onder lijdt, ben ik vooral dankbaar dat ik zo gretig en enthousiast door mag gaan als schrijver. Het is zeker niet altijd gemakkelijk, maar tegelijkertijd is het toch altijd erg fijn en bevredigend.

Ik realiseer me dat het voor mij ook tijd is om me op de zomer te gaan richten. Ik heb al een eerste zomerboek besteld. Dat doe ik online, aangezien mijn boeken ook alleen online te koop zijn. Zo hou ik meteen een oogje op mijn concurrenten – dus toch weer aan het werk, haha!

Wil je op de hoogte blijven van mijn boeken en workshops? Volg me dan op sociale media en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Liefs,
Nanda Roep