Je bent hier:

Viering van Creativiteit en Inclusiviteit bij Uitgeverij Nanda in 2023

Reflectie op een Jaar Vol Boeksuccessen

Als we 2023 afsluiten, kijken we met trots terug op een jaar vol creatieve en inspirerende boekpublicaties bij Uitgeverij Nanda. Opgericht door de gerenommeerde kinderboekenschrijfster Nanda Roep, staat onze uitgeverij bekend om haar warme en toegankelijke benadering van zowel volwassenen- als kinderliteratuur.

Onze Publicaties: Een Divers en Rijk Aanbod

Dit jaar brachten we een rijk scala aan titels uit, waaronder “Zo word je een songwriter” en “Taalspellen voor de klas”. Beide titels waren gericht op het stimuleren van creativiteit en educatie, resulterend in lovende reacties van lezers en professionals.

“De bevrijding van Biesland”, een kinderboek over de Tweede Wereldoorlog met een ode aan fantasie, en “Zo maak je een kinderboek”, een stapsgewijze handleiding voor aspirant-kinderboekschrijvers, hebben ons aanbod dit jaar verder verrijkt.

Inclusieve Projecten: Samenwerken met Unieke Talenten

Een belangrijk aspect van ons werk dit jaar was de samenwerking met auteurs met een verstandelijke beperking. Deze unieke projecten hebben geleid tot de publicatie van acht bijzondere boeken, die getuigen van de rijkdom die ontstaat wanneer we diversiteit omarmen in de wereld van literatuur.

Vooruitkijkend naar 2024

Met het oog op 2024 zijn we vastbesloten om ons succes voort te zetten en nog meer inspirerende, educatieve en inclusieve boekprojecten te realiseren. We nodigen je uit om deel uit te maken van deze spannende reis en onze toekomstige projecten te volgen.

Sluiting: Een Uitnodiging om Ons te Volgen

Bezoek onze website voor meer informatie over onze publicaties en auteurs. Volg ons ook op sociale media om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en updates van Uitgeverij Nanda. Samen vieren we de kracht van verhalen en de diversiteit van stemmen in de literatuur.

Dank voor uw steun in 2023. Laten we samen vooruitkijken naar een vruchtbaar en inspirerend nieuw jaar!

(blog gaat verder onder de foto .)

 

Droom je ervan om je eigen boek op de markt te brengen? Neem contact op met Uitgeverij Adnan. Wie weet wordt jouw verhaal het volgende grote succes in de Nederlandse literatuur. Tot gauw!

 

Liefs,
Nanda Roep

Wat uitgeverij Adnan doet voor organisaties: link
Wat uitgeverij Adnan doet voor particulieren: link