Je bent hier:

Dit zijn de eerste reacties!!

De eerste recensies zijn er!!

 

Dit zijn de reacties op ‘Het hoogste woord’

“Wat een heerlijk boek. De schrijfstijl is goed. Het leest vlot en prettig. […] Mooie personages, originele setting, ongemakkelijke scènes in een verhaal waarin je wordt meegenomen en meeleeft met deze mensen en dat allemaal in een roman: Het hoogste woord.” – Hebban.nl (Marieke Scheers, ‘Er was eens’) ****

https://www.hebban.nl/spot/er-was-eens/nieuws/blogtour-het-hoogste-woord-nanda-roep

 

“Nanda Roep introduceert met dit boek het genre literaire feelgood. Inderdaad worden typische feelgood elementen hier gecombineerd met de nodige diepgang en een groot taalgevoel. Dit beviel me erg goed en ik heb dit boek dan ook met veel plezier gelezen.” – Drukinktblog (Bianca Brummelhuis) *****

https://drukinkt.net/2022/06/recensie-het-hoogste-woord-nanda-roep.html

 

“De manier waarop zij de hoofdpersonages bij elkaar laat komen, de interactie en ook nog een vleugje spanning weet toe te voegen maakt het tot een van de leukste romans die ik de afgelopen periode gelezen heb.” – Conniesboekkies (Conny Schelvis)

https://conniesboekkies.wordpress.com/

 

“Je bent vanaf het begin nieuwsgierig hoe het verhaal in elkaar steekt.” – Tussen De Boeken (Floor Flawless) op Hebban.nl *****

https://www.hebban.nl/recensie/floor-flawless-over-het-hoogste-woord

 

“Ook al is Het hoogste woord een feelgood roman, er zitten voldoende donkere en spannende scenes in. Door deze goed te doseren houdt Roep je tot aan de laatste letter geboeid.” – Soferet (Nicole Ramsaran)

https://soferet.nl/blog/recensie-het-hoogste-woord-nanda-roep/

 

(Blog gaat verder onder de foto.)

 

Het is geweldig óf juist niet…

“Een feest van herkenning voor diegenen die ook in het boekenvak zitten of gezeten hebben en wellicht ook wel voor docenten die te maken krijgen met taalachterstanden en gebrek aan leesplezier bij kinderen.” – Verhalen uit de stiltecoupé (Elise Prins) *****

https://verhalenuitdestiltecoupe.wordpress.com/2022/06/21/recensie-het-hoogste-woord-nanda-roep-blogtour/

 

“Ik denk dat je óf dit verhaal geweldig vond óf het juist niet voor je is. Maar dat kun je als lezer alleen bepalen door het zelf te lezen.” – Ramona (Ramona Leest)

https://ramonaleest.nl/uitgeverij-nanda/het-hoogste-woord-nanda-roep/

 

“Tijdens het lezen lijkt het alsof de hoofdpersonen tegen je praten en ze je meenemen in hun leven. Het is anders dan anders. Je moet hiervan houden.” – Veronique’s Boekenhoekje (Veronique Jansen)

https://www.veroniquesboekenhoekje.nl/recensie-het-hoogste-woord-nanda-roep/

 

“Toch is het voor mij wel een feelgood gemixt met wat spanning, maar ik snap dat het lastig is om de verwachtingen bij de lezer helder te krijgen.” – Hebban lezersrecensie (Wilma Hartman)

https://www.hebban.nl/recensie/wilma-hartman-over-het-hoogste-woord

 

“De schrijfstijl van Liane Moriarty is dan ook licht herkenbaar. De personages zijn extremen en dat maakt het verhaal over dreigbrieven en een onverklaarbare bloedplas meer dan het lezen waard.” – Boeklovers (Ingrid Poisson) ****

https://boeklovers.wordpress.com/2022/06/23/blogtour-het-hoogste-woord/

 

(Meer recensies onder de foto.)

 

Als taal je ding is…

“Als je van een niet zo standaard feelgoodverhaal houdt, waarbij je meer komt te weten over het boekenvak, dan kan ik je dit boek aanraden. Ook als taal je ding is kun je met dit boek je hart ophalen, want je merkt dat Roep echt leeft voor taal en ze dit een warm hart toedraagt.” – Koukleum.nl (Veronique Wilbrink)

https://www.koukleum.nl/nanda-roep-het-hoogste-woord-blogtour/

 

“De schrijfstijl van Nanda Roep is niet te vergelijken en echt wel uniek te noemen.” – FollowMeMove.com (Anja de Rijk)

https://followmemove.com/2022/06/25/het-hoogste-woord-nanda-roep/

 

“Een hele fijne leeservaring waar je echt van geniet.” – Mustreads or not (Moon Kager) ****
Een indrukwekkende boodschap, die men kan lezen in een heerlijke roman waarbij je even alles om je heen vergeet. Waar je één wordt met de karakters en waarbij hun emoties tussen de woorden en de zinnen voelbaar zijn. Een hele fijne leeservaring waar je echt van geniet.
https://mustreadsornot.blog/2022/06/26/het-hoogste-woord-nanda-roep-blogtour/

 

“Het verhaal is origineel, goed opgebouwd en kent een mooie afronding. Alles wat de lezer zoekt in een fijn verhaal.” – Boekensteeg (Antoinette)

https://boekensteeg.wordpress.com/2022/06/27/het-hoogste-woord/?fs=e&s=cl

 

“De liefde voor taal vloeit rijkelijk. Dat is erg mooi en dat moeten we zeker koesteren. Het is een innemend en meeslepende roman. Met een spannend verhaallijntje erin. Leuk gevonden ook.” – Birdy’s Boeken (Annette Overvoorde)

https://birdysboeken.blogspot.com/2022/06/recensie-nanda-roep-het-hoogste-woord.html

 

“De personages zijn erg grappig en goed uit elkaar te houden. Iedereen heeft een duidelijk karakter en karakterontwikkeling. De schrijfstijl is heerlijk. Nanda Roep heeft ervaring en dat merk je. Ze schrijft gewoon goed. Het boek leest lekker weg.”

“Ben je op zoek naar een ietwat vreemde feelgood met thriller-vibes die je uiteindelijk wel met een grote glimlach dichtslaat? Dan is dit je boek.” – Bazarow (Sanne Wortman)

https://bazarow.com/recensie/het-hoogste-woord/

 

“Alle lijnen komen samen op het eind; ik heb werkelijk van dit avontuur in ‘luiletterland’ kunnen genieten. Vooral de gevoelens van de personages zijn prachtig beschreven; het zijn niet steeds de mooiste gevoelens, maar wel steeds heel menselijke gevoelens.

Kansen liggen niet voor het oprapen, soms moeten ze gecreëerd worden zoals in ‘Het hoogste woord’.” – Graag gelezen (Mieke Schepens) *****

https://graaggelezen.blogspot.com/2022/06/lees-hier-mijn-recensie-van-de-nieuwe.html?spref=fb

 

(Foto: Alle bloggers die hebben meegewerkt aan deze blogtour VEEL DANK!!)

Wil je reageren? Dat kan hier.

(Mijn boeken zijn ook te koop in de webshop. We verzenden elke werkdag en er is de optie om te laten signeren!)

De romans van Nanda Roep

  1. Twijfelgeval Eva – E-book (2008, Truth & Dare – Foreign Media Group)
  2. Bitter en glamour – E-book (2010, De Boekerij)
  3. Van familie moet je het hebben en kan je het krijgen ook
  4. Dik, druk en dronken
  5. Sable
  6. Leugens in de lente – genomineerd voor The Indie Awards 2020
  7. Het hoogste woord (2022)

LEES OOK: Wat ik leerde in 25 jaar schrijverschap