Je bent hier:

Leesplezier tijdens de pandemie

Leesplezier tijdens de pandemie

De nieuwe tekenaar

Het afgelopen jaar is het Coronajaar geweest: leven tijdens de pandemie. Toch hebben wij veel #leesplezier kunnen brengen! Lees mee in dit overzicht van het afgelopen jaar: 2021!

Het GROOTSTE nieuws was toch wel dat Plaza Patatta een TWEEDE tekenaar heeft gevonden! Guyon Wong-Loi-Sing is een groot talent. Hij kan tekenen én muziek maken. Of hij ook kan koken, weten we nog niet, maar hij kan in ieder geval VEEL eten!

Wat Guyon OOK kan, is tekenlessen geven! Dat heeft hij dan ook meerdere dagen gedaan: Plaza Patatta-tekenen, voor basisonderwijs. Wil je daar meer over weten? Neem dan via deze website contact met ons op!

Het nieuwe boek

Tijdens de pandemie hebben we OOK een nieuw boek uitgebracht. Wat zeg ik: het zijn twéé boeken in één band. ‘Het Plaza Patatta Dubbelboek’. Dit zijn dus twee kortere afleveringen en om het nog gemakkelijker te maken, zijn ze geschreven op AVI Leesniveau E5. Voor veel kinderen is het óók prettig om te weten dat het hele boek is opgemaakt in de speciale dyslexie-letter. Heb je last van dyslexie? Probeer dan eens hoe dit boek bevalt!

Je kunt het bij de bibliotheek vinden, maar je kunt het ook (met handtekening) kopen in onze webshop!

 

Het feest bij het nieuwe boek! (ook voor jou!)

Omdat er een pandemie was en omdat de scholen vaak dicht moesten, hebben we ONLINE een TEKENLES gegeven toen het NIEUWE BOEK uitkwam! Dát was nog eens leuk, maar liefst 11 klassen deden mee uit 4 provincies. Dat waren bijna 300 kinderen!!

Het was ZO’N SUCCES dat we hebben besloten om in 2022, het nieuwe jaar, WEER een GRATIS TEKENLES aan te bieden. Wanneer? In mei. Als het nieuwe boek ‘De vlugge vlogger’ verschijnt.

*Hoe kun je inschrijven voor de gratis tekenles van Guyon Wong-Loi-Sing? Deze wordt vanaf maart aangekondigd via de socials van Plaza Patatta (volg ons op Twitter, Instagram en/of Facebook), maar het wordt ook aangeboden in de nieuwsbrief. Je kunt je hier gratis inschrijven voor de nieuwsbrief.

 

Doorlezen in de vakantie

Dit was de TERUGBLIK van PLAZA PATATTA! Hopelijk vond je het leuk en hopelijk kun je in het nieuwe jaar weer meedoen! Straks is het KERSTVAKANTIE en begint het NIEUWE JAAR. Omdat we je graag #leesplezier willen bieden tijdens de vakantie, kun je hier gratis het Plaza Patatta Doeboek voor de feestdagen downloaden! Veel plezier!!