Je bent hier:

Goede schrijfworkshops voor alle leeftijden

Schrijfworkshops op de website

De afgelopen jaren heb ik me actief ingezet om leuke schrijfworkshops voor je te creëren. Velen hebben die al gevonden – dat is super. Ik heb me het hoofd gebroken om het beroep van webbeheerder bij te leren (en daarbij ben ik geholpen door goede échte webbouwers). Maar: ik kan het. Een beetje. Dat maakt het mogelijk om schrijfopdrachten beschikbaar te maken.

Soms zijn de opdrachten gekoppeld aan boeken die het echt grondig uitleggen. Soms kun je de schrijfopdrachten ‘los’ uitvoeren door de workshop te volgen. Maar bijna altijd heb je een account nodig. Hierdoor kan ik weten of er behoefte is aan de extra’s en kan ik zien waar ik je misschien méér kan geven.

Hoe maak je een gratis account?

(Blog gaat verder onder de foto.)

Schrijfworkshops op de website van schrijfster Nanda Roep.

Gratis schrijfworkshop openen

Als eerste ga je naar de pagina met ‘Workshops en cursussen’. Je vindt deze in het hoofdmenu. Hier zie je vanzelf de pagina en word je uitgenodigd om een account aan te maken. Let op: voor iedere workshop die je wilt bezoeken, moet je je even aanmelden. Dat heeft ermee te maken dat wij kunnen weten waar de interesses van onze bezoekers liggen, zodat ik daar nog meer van kan aanbieden. Zo maken we samen deze website steeds interessanter!

Volg de stappen waar je doorheen wordt geleid en je krijgt een mail met een wachtwoord en de toezegging dat je erin kunt. Let op: hier gaat het soms mis.

Wat, als de workshop niet opent?

Als de workshop niet automatisch opengaat, kun je twee dingen doen:
1: Wacht een paar minuten totdat het systeem tijd heeft gehad om jouw aanmelding te verwerken
2: Verlaat tijdelijk de website en bezoek die opnieuw, waarbij je jezelf opnieuw inlogt. Nu zou het moeten lukken! Veel schrijfplezier!

Wat, als de workshop toch gesloten blijft…?

In dat speciale geval stuur je mij een berichtje via de website en vermeld welke workshop je wilde openen. Ik wil graag dat je erbij kunt en ik geef deze mails altijd voorrang. Zo moet het lukken, denk jij dat ook?
Veel plezier en tot snel!

Schrijfster Nanda Roep is dankbaar voor haar boeken en haar uitgeverij

Wil je op de hoogte blijven van mijn boeken en workshops? Volg me dan op sociale media en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Liefs,
Nanda Roep