Je bent hier:

Boekenserie over basisgevoelens en emoties

AANKONDIGING: Boekenserie over de zes basisemoties!

Deze schrijfster is zo blij dat ik hier even geen woorden voor kan vinden… Ik schreeuw het gewoon maar uit: Mijn nieuwe boekenserie komt eraan!!!

Nadat ik ruim twintig jaar heb gewerkt (!) aan die heerlijke kinderboekenserie Plaza Patatta, voor leesplezier, is er eindelijk ruimte gekomen voor het volgende. Met trots kondig ik bij deze aan: Pompom en het gevoelenswiel!

Mijn nieuwe serie bestaat uit een reeks van zes prentenboeken. De boeken zijn gekoppeld aan de zes basisemoties. Blij, boos, bang, verdrietig, krachtig en gewoon.

(Lees verder onder de foto)

Serie prentenboeken over de zes basisemoties en gevoelens. Wat voel je en hoe kun je ermee omgaan? Vrolijk en kleurrijk. Over boos, bang, blij, krachtig, gewoon en verdrietig.

Pompom en het gevoelenswiel

De serie ‘Pompom en het gevoelenswiel’ gaat over de zes basisemoties die een grote rol spelen in ons leven. Boos, blij, bang, verdrietig, gewoon en krachtig. Deze prentenboeken zijn vrolijk en kleurrijk en de teksten staan op rijm.

In ieder boek staat een van de zes basisemoties centraal. Hoe voelt het om dit te ervaren, en waar komt het door? Kun je er iets aan doen en is dat eigenlijk wel nodig?

Tijdens het (voor)lezen over elke emotie, nodig het boek uit voor korte gesprekjes met elkaar. Hoe voelt dat voor jou? Hoe komt het dat je je zo voelt…?

 

Wat is het gevoelenswiel?

Het gevoelenswiel kan mensen helpen om hun emoties te herkennen en erover te (leren) praten. Soms wordt het gevoelenswiel ook tijdens coaching of therapie gebruikt, maar je kunt er natuurlijk ook over lezen!

Er zijn verschillende versies van het gevoelenswiel. Sommige gebruiken zes basisemoties en andere acht. Voor onze prentenboekenserie zijn wij uitgegaan van deze zes emoties: bang, boos, blij, verdrietig, krachtig en gewoon.

Blog gaat verder onder de foto.

Serie prentenboeken over de zes basisemoties en gevoelens. Wat voel je en hoe kun je ermee omgaan? Vrolijk en kleurrijk. Door Nanda Roep en Silvester Zwaeveld. De gevoelens gewoon, boos, blij, krachtig, verdrietig, bang.

Je vindt de boeken in onze webshop

Je kunt deze heerlijke prentenboeken gemakkelijk vinden in onze webshop. Als je wilt, is er de mogelijkheid om je boek te laten signeren.

Serie prentenboeken over de zes basisemoties en gevoelens. Wat voel je en hoe kun je ermee omgaan? Vrolijk en kleurrijk. Door Nanda Roep.

Serie prentenboeken over de zes basisemoties en gevoelens. Wat voel je en hoe kun je ermee omgaan? Vrolijk en kleurrijk. Door Nanda Roep.

 

Een Uitnodiging om Ons te Volgen

Bezoek onze website voor meer informatie over onze publicaties en auteurs. Volg ons ook op sociale media om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en updates van Uitgeverij Nanda.

 

Droom je ervan om je eigen boek op de markt te brengen? Neem contact op met Uitgeverij Adnan. Wie weet wordt jouw verhaal het volgende grote succes in de Nederlandse literatuur. Tot gauw!

 

Liefs,
Nanda Roep

 

Wat uitgeverij Adnan doet voor organisaties: link
Wat uitgeverij Adnan doet voor particulieren: link