Je bent hier:

De groei gaat ongemerkt

groei gaat ongemerkt

Hoe het was…

Het voelt als niet lang geleden dat ik zocht en zocht naar manieren om mijn financiële basis te vergroten. Wat kon ik, als schrijfster, nog betekenen voor mijzelf en voor de maatschappij? Ik schreef er een blog over voor Saar Magazine.

Ik besloot dat ik weer ging studeren… Maar wat is daarvan terecht gekomen? Best wel iets moois: ik heb certificaatjes gehaald en bewijzen van deelname gekregen. Ook heb ik werkervaring opgedaan. Intussen was het me nauwelijks opgevallen dat mijn bedrijf zoveel beter was gaan lopen. Wat is huidige de situatie? Het is niet meer nodig om een bijbaan te hebben! Toch betekent dat niet dat ik ermee stop…

De groei gaat ongemerkt

Terwijl ik bezig was om een nieuw beroep te leren, namelijk dat van leerkracht (vo) en docent (mbo), gebeurden er verschillende dingen:

  • De verkoop van mijn boeken ging omhoog
  • Het streamen van mijn e-books en luisterboeken ging omhoog
  • De uitgeverij begon samen met partnerbedrijf Silly Productions aan enkele zeer interessante projecten
  • De schrijfster/uitgeefster kreeg subsidie voor het ontwikkelen van heel mooie en zinvolle projecten

Het gevolg is dat er helemaal geen noodzaak meer is om naar bijbanen te zoeken! Toch blijf ik vacatures bekijken en lijntjes uitgooien…

(blog gaat verder onder de foto .)

Actief ondernemen

Toch ben ik niet van plan om achterover te gaan leunen. Er is iets gebeurd… Het virus van de ondernemer heeft toegeslagen, zoiets moet het zijn. Het is veel te leuk om te onderzoeken wat ik kan bijdragen voor anderen. Er zijn bedrijven die mijn talenten heel goed kunnen gebruiken om daarmee zelf weer meer publiek te trekken. Op deze pagina kun je zien wat ik in opdracht doe. Het is bijna verslavend te noemen!

Zo gaat het: als je lekker bezig bent, gaat de tijd ongemerkt voorbij. En nu weet ik dat je óók ongemerkt je bedrijf laat groeien when you’re having fun. Ik doe het met veel plezier, en elke dag voel ik het geluk dat ik samen met Silvester kan werken. Onze bedrijven blijken complementair, zoals we dat in het echte leven ook zijn. Een groter geluk bestaat er toch niet?

Liefs,
Nanda x