Je bent hier:

Breng jouw karakter tot leven – perfecte marketing

Breng jouw karakter tot leven

De perfecte marketing

Deze blog gaat over de geweldige samenwerking die Uitgeverij Adnan heeft met animatiestudio Silly Productions. Samen zijn we in staat om het karakter van een zwembad, een gemeente, of een kinderdagverblijf,  – ik noem naar iets – tot leven te wekken. Op een manier die weergaloze effecten heeft.

Je kent wel de vele leuke en mooie tekeningen die verschillende organisaties op hun muren of ramen hebben gemaakt. Soms gaat het om mascottes die voorbijkomen op de camping of in een vakantiepark. Wat, als die tot leven konden worden gewekt…?

(blog gaat verder onder de foto)

Hoe creëer je het karakter?

Je doet dat door 1: een schrijfster aan het werk te zetten voor de karakterontwikkeling en de avonturen die je nog wilt beleven. En je doet het  door 2: een animatiestudio aan het werk te zetten die het karakter vervolgens overnemen in 3D. Nu kan het lopen, lachen, praten en bewegen. Het kan 2D worden geprint op posters, het kan worden geplaatst in de website én het kan voorbij komen wandelen, zwemmen, fietsen en jou groeten – afhankelijk van wat jouw organisatie doet.

Ik laat een klein voorbeeld zien met Bollo van Landal Vakantieparken. Hier zie je hoe de mascotte een 3D-figuur kan worden. Wil je hier meer over weten? Neem contact met ons op!

(Blog gaat verder onder de foto)

 

Ik wil ook een eigen boek. Breng me naar Uitgeverij Adnan.

 

Lees ook de blogserie ‘Publiceer jezelf’

Bij het gelijknamige boek

Deel #1: Zo maak je je boek
1.1 Jij en je boek
1.2 De kosten
1.3 De schrijver
1.4 Redactie en correctie
1.5 Vormgeving binnenwerk
1.6 Vormgeving omslag
1.7 Drukwerk

Deel #2: Zo promoot je je boek
Deel #3: Zo verkoop je je boek

Wil je ook weten hoe het moet? Dat lees je in dit handboek voor zelfuitgevers!

Leer in één avond hoe je zelf je eigen boek kunt uitgeven!