Je bent hier:

Een boek met workshops over songwriting

Uitgeverij Nanda als multimediale uitgeverij

Toen ik Uitgeverij Nanda startte, was het omdat ik méér wilde dan ‘alleen’ een boek. Ik kon meer en ik wilde meer. Wat ik erbij wilde, mocht van alles zijn: liedjes, videootjes, (school)toneel of creatieve activiteiten die tegelijkertijd ook educatief kunnen zijn.
Bij het oprichten van een uitgeverij – en dat geldt voor iedere onderneming – kun je van tevoren wel bedenken hoe je het precies zult doen, maar uiteindelijk bepalen ook de dingen die je onderweg tegenkomt hoe je verder zult gaan.

In mijn geval werd de vraag: gaan we zoveel mogelijk auteurs verzamelen, of gaan we rustig afwachten tot er een project voorbij komt dat perfect bij ons past? Uiteindelijk werd het de tweede optie: wachten tot een project perfect past. Voor de eerste mogelijkheid, het publiceren van zoveel mogelijk auteurs, hebben we Adnan opgericht. Ben je een particulier en wil je jouw eigen boek uitgeven? Kijk maar eens hier. (Ben je een organisatie en wil je een eigen boek? Kijk dan hier.)

Het perfecte boekproject

Toen ik in Schrijven Magazine zag dat Peter van Vleuten onder woorden wist te brengen hoe je een goede song moet schrijven, heb ik hem vlot benaderd. Het idee voor een cursusboek/lesboek over liedjes schrijven, had ik al vaker geopperd bij diverse componisten en songwriters. Maar dat je het zelf kunt uitvoeren, is nog iets anders dan te vertellen hoe het moet!
Peter van Vleuten is eigenaar van de Songwriterschool. Hij is gewend om onder woorden te brengen hoe je een song schrijft en hij is een zeer gepassioneerd docent. Volg zijn updates en je weet het!

Nu is het leuke dat er niet alleen een boek is: ‘Zo word je een songwriter’, maar de kennis uit het boek kun je delen en scherpen bij de vele uitingen van de Songwriterschool.

Blog gaat verder onder de foto.

bax music, workshop songwriting

Buitenkansje: twee gratis workshops over songwriting!

Nu ben ik blij om in deze blog te kunnen toevoegen dat je Peter van Vleuten kunt ontmoeten. Je kunt zijn boek door hem laten signeren, maar wat nog belangrijker is: je kunt een gratis workshop bij hem volgen! In samenwerking met Bax Music in Rotterdam en Apeldoorn!

In deze interactieve workshop zal Peter een introductie geven op songwriting, met tips en tricks, korte oefeningen en een Q&A waarin je al je vragen over het schrijven van een song kan stellen aan Peter. Daarnaast komt ook het opzetten van je eigen home studio aan bod, zodat je thuis ook aan de slag kan met het schrijven van songs.

Wordt dit de start van jouw carrière als songwriter of wil je doorgroeien en heb je vragen die je graag wil stellen, schrijf je dan nu in voor de gratis workshop!
Klik voor meer informatie:
Rotterdam: wo. 28 februari 2024
Apeldoorn: zat. 9 maart 2024

Zo kan de inhoud van een boek mensen enthousiasmeren en zelfs activeren. Wat mij betreft een perfecte combinatie! Alvast veel plezier en tot ziens bij de workshops!

hoe maak je een lied, lied schrijven, songwriting

Een Uitnodiging om Ons te Volgen

Bezoek onze website voor meer informatie over onze publicaties en auteurs. Volg ons ook op sociale media om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en updates van Uitgeverij Nanda.

 

Droom je ervan om je eigen boek op de markt te brengen? Neem contact op met Uitgeverij Adnan. Wie weet wordt jouw verhaal het volgende grote succes in de Nederlandse literatuur. Tot gauw!

 

Liefs,
Nanda Roep

 

Wat uitgeverij Adnan doet voor organisaties: link
Wat uitgeverij Adnan doet voor particulieren: link