Je bent hier:

Hoe werkt de community?

Het is even zoeken als je de community voor het eerst ziet. Er zijn 6 zogenaamde ‘boards’ waar we onze onderwerpen in plaatsen. Je ziet ze op foto 1.

Foto 1: De boards van de community.

In de boards zitten meerdere onderwerpen. Die zie je als ‘tabbladen’ wanneer je op één board klikt, probeer het maar eens. Op foto 2 zie je het ‘board’ feelgood-boekentips, met daaronder de tabbladen Nanda Roep, Conny Schelvis en Floor Flawless. (In dit board zullen binnenkort nog meer tabbladen volgen.)

Foto 2: De tabbladen van een board.

Ik ga er even vanuit dat je weet wat een topic is en ook dat je weet hoe je erop moet reageren, dus dat sla ik over. Als je er een vraag over hebt, stel die dan ajb hieronder!

Nu ga ik verder met het volgende: hoe kun je zien of er een reactie is gekomen?
– Ten eerste kun je aanvinken dat je via email een berichtje wilt bij elke reactie.
– Ten tweede zie je op de homepagina rode vierkantjes staan bij de boards waar nieuwe reacties zijn geplaatst. Ik voeg foto 3 bij waarop je de rode vakjes kunt zien.

Foto 3: Aan een rood vakje kun je zien dat er nieuwe reacties of onderwerpen zijn geplaatst.

– Ten derde kun je naar beneden scrollen, zie foto 4, dan zie je alle topics op een rijtje staan – dat wordt ‘feed’ genoemd. Als er een reactie op een onderwerp is, dan staat er in een groen vakje het woord ‘nieuw’.

Foto 4: Onderaan de boards staan de nieuwste topics. Aan het groene vakje met ‘nieuw’ zie je dat er een reactie is.

Wat je óók kunt doen, is een board aanklikken. Dan krijg je bij een tabblad te zien of er een nieuwe reactie te vinden is, zie foto 5.

Foto 5: Hier zie je bovenaan het tabblad dat er een reactie is.

Als je een tabblad opent, zie je ook aan het groene vak met het woord ‘nieuw’ dat er een reactie is gekomen. (foto 6.)

Foto 6: In het tabblad staat ook vermeld of er een nieuwe reactie is.

Dat zijn de eerste tips! Ben je nieuw? Vergeet dan niet om je te melden bij ‘Even voorstellen’, we leren je graag kennen!

 

Uitproberen? Kom dan nu naar de community!

Groetjes,
Feelgood-boekenteam