Je bent hier:

Zelf een boek uitgeven? Uitgeverij Adnan helpt je!

Tips voor boekpublicatie

Als de herfst begint, denken velen aan een frisse start in de boekenwereld. Maar veel aspirant-schrijvers hebben vragen over hoe je een boek kunt publiceren. In dit digitale tijdperk kun je in theorie binnen enkele klikken een boek online zetten, maar het echte uitgeefproces heeft zoveel meer te bieden.

Nu, een inside-tip voor degenen die zoeken naar tips voor boekpublicatie: grote uitgevers zoeken zelden actief naar manuscripten. Ze krijgen dagelijks tientallen, zo niet honderden inzendingen. En een echte, professionele uitgever zal je nooit vragen om te betalen voor de publicatie van je werk.

Dus, als zelf uitgeven je droom is, ga er dan voor! Kies voor een partner als Uitgeverij Adnan, die je bijstaat in het hele uitgeefproces. Bij ons krijg je persoonlijke begeleiding, diverse opmaakopties, en het allerbelangrijkste: je behoudt alle rechten op je werk.

 

(blog gaat verder onder de foto .)

Empower jezelf

Waarom kiezen voor Uitgeverij Adnan? Wij geloven in het empoweren van auteurs. Jouw verhaal, jouw visie. Wij helpen je om het op de best mogelijke manier te presenteren.

Droom je ervan om je eigen boek op de markt te brengen? Neem contact op met Uitgeverij Adnan. Wie weet wordt jouw verhaal het volgende grote succes in de Nederlandse literatuur. Tot gauw!

 

Liefs,
Nanda Roep

Wat uitgeverij Adnan doet voor organisaties: link
Wat uitgeverij Adnan doet voor particulieren: link