Je bent hier:

Terugblik op mijn reis en vooruitblik op het nieuwe werkseizoen

Momentje van dankbaarheid

Met bijna 52 jaar op de teller kijk ik terug op een indrukwekkende carrière als schrijfster van kinderboeken. Bijna drie decennia lang heb ik de wereld van verhalen mogen verkennen en delen. In deze blog wil ik mijn diepe dankbaarheid uiten voor alle kansen die ik heb gekregen en mijn opwinding delen voor het aankomende werkseizoen.

Het is werkelijk een voorrecht om te zien dat mijn kinderboeken nog vaak worden gelezen en gestreamd door jonge en nieuwsgierige geesten. Bij elke gedachte dat mijn verhalen je blijven vermaken en inspireren, voel ik me vervuld. Jij, mijn gewaardeerde lezer, vormt mijn constante bron van motivatie, en ik wil je hartelijk bedanken voor je blijvende steun en enthousiasme.

In deze fase van mijn carrière ben ik veel meer dan alleen een schrijfster van kinderboeken. Met trots heb ik mijn eigen uitgeverij opgericht, waardoor ik jou kan bijstaan bij het realiseren van jouw droom om een boek te schrijven. Als je ooit hebt overwogen om jouw eigen verhaal op papier te zetten, weet dan dat ik hier ben om je te begeleiden bij de publicatie van jouw bijzondere reis.

Verder heb ik de eer om voorzitter te zijn van een stichting die zich inzet om kinderen te helpen een liefde voor lezen te ontwikkelen. Lezen opent deuren naar prachtige werelden en avonturen, en mijn team en ik werken hard om leesplezier voor jou toegankelijk te maken.

(blog gaat verder onder de foto .)

Nieuw seizoen: ga je mee?

Nu kijk ik met grote verwachting uit naar het nieuwe werkseizoen. Er staan geweldige projecten op stapel, sommige opdrachten die ons zijn toevertrouwd en andere die we zelf hebben bedacht. Deze gevarieerde projecten beloven een boeiend seizoen waar ik vol enthousiasme naar uitkijk.

Beste lezer, ik nodig jou van harte uit om met me mee te gaan op deze reis. Blijf mijn boeken lezen en deel ze met vrienden en familie. Als je zelf schrijfplannen hebt, weet dan dat ik hier ben om je te ondersteunen bij de publicatie. Laten we samen de wereld van verhalen blijven ontdekken en delen.

Wil je op de hoogte blijven van mijn avonturen en projecten? Volg me dan op sociale media. Hier kunnen we in contact blijven en onze liefde voor lezen en verhalen delen.

Dank voor jouw blijvende steun en enthousiasme. Laten we samen een geweldig nieuw werkseizoen tegemoet gaan, vol avonturen en verhalen om te ontdekken!

Liefs,
Nanda Roep