Je bent hier:

Schrijfworkshops en leeslessen!

Schrijven aan een eigen boek

Met trots kondigen we aan; nieuw in de website: schrijfworkshops en leesplezier! Natuurlijk wordt aan mij sinds jaar en dag gevraagd om eens een schrijfles te geven.In tien jaar tijd schreef ik ruim 60 kinderboeken voor verschillende gevestigde uitgevers en daarna richtte ik in 2010 succesvol mijn eigen uitgeverij op. Er zijn veel tips die ik kan geven en dat doe ik ook graag!

Het was alleen even zoeken naar de juiste vorm…Nanda Roep schreef tientallen kinderboeken. Tegenwoordig geeft zij haar eigen boeken uit.

Online lessen over schrijven

Mijn creatieve hoofd en mijn – uiteindelijk – introverte inborst, zorgen ervoor dat ik niet graag groepen verzamel om te begeleiden. Als cursist krijg ik ook het liefste gewoon de informatie om het verder zelf uit te puzzelen. Nou, dat kan nu! Digitaal in een online cursus of workshop! Sla je slag en ga lekker aan het werk!

Neem een kijkje op deze pagina: lessen en workshops.

Wat trekt jou het meeste? Ben je een maker of een begeleider?

Schrijven van jong tot oud

Laat ik de workshops kort doornemen, laat ik dat doen van jong tot oud. Heb je een kleutertje in huis? Dat de hele dag wel wil babbelen? Geef er structuur aan en maak elke dag samen een boek! Hier vertel ik je hoe dat gaat! Link naar lessen en workshops.

Blog gaat verder onder de foto.

Via deze workshop is het heel gemakkelijk om een eigen boek te maken met je kind!

Zelf schrijven voor kinderen

Of misschien heb je juist zelf veel ideeën voor een vrolijk verhaal voor kinderen? Leer via deze workshop hoe je het voor elkaar krijgt: ‘Zo maak je een kinderboek!

De workshop Zo maak je een Kinderboek hoort bij het gelijknamige boek!

Schrijven zoals een oude held

Vrijwel alle leeftijden kennen nog steeds de geweldige boeken van Roald Dahl. Over zijn schrijfstijl heb ik als jonge schrijfster al eens een korte cursus gemaakt. Hoe bewerkstelligde hij zijn magie…?Roald Dahl schreef geweldige kinderboeken. Hoe creëerde hij toch die magische en wonderlijke sfeer? Je leert het in deze workshop.

Zelf publiceren

Tot slot kom je vrijwel automatisch uit bij de wens om jouw boek te gaan publiceren. Hoeveel kost dat eigenlijk en hoe moeilijk is het – waar moet ik allemaal aan denken? Hiervoor kun je terecht bij de materialen voor ‘Zo word je een (zelf)uitgever!‘.

Je eigen boek uitgeven, hoe doe je dat? Boeken zelf publiceren, selfpublisher.

Een Uitnodiging om Ons te Volgen

Bezoek onze website voor meer informatie over onze publicaties en auteurs. Volg ons ook op sociale media om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en updates van Uitgeverij Nanda.

 

Droom je ervan om je eigen boek op de markt te brengen? Neem contact op met Uitgeverij Adnan. Wie weet wordt jouw verhaal het volgende grote succes in de Nederlandse literatuur. Tot gauw!

 

Liefs,
Nanda Roep

 

Wat uitgeverij Adnan doet voor organisaties: link
Wat uitgeverij Adnan doet voor particulieren: link